Vår story!

Lasergravyr är inte ett jobb för oss, det är en passion!
​​​​​​​
Det startade som en slump. Eller kanske inte ändå. Från början hette vi
Sigtuna Gravyr. Ett bolag grundat av mig, Jeanette. (till vänster i bild)

 - Men hur började resan?

På en utbildning till läderhantverkare för många år sedan började jag grotta i hur man kunde göra mönster i läderprodukterna jag skapade. När jag såg första Youtubefilmen om lasergravyr var jag fast. Jag är evigt tacksam för min mentor Anders där på skolan som ledde mig mot det som idag är en självklarhet - Att jobba och lära ut om lasermärkning. Som den företagardotter jag är var inte steget långt att ta, jag skulle bara göra detta till min affärside! Jag visste direkt, där och då, att jag ville starta företag, på mitt sätt. Med hantverket i fokus, men på ett modernt, kvalitativt och kundeffektivt sätt. Och med en stor dos kreativitet!
För håll med, visst är lasertekniken häftig?
Att kunna logomärka en produkt enbart genom att en skarpt riktad laserstråle ändrar materialets ytskikt - och att det då automatiskt blir en livslång kvalitetsstämpel!

Åren går...

..och mitt i en brinnande pandemi 2020 förvärvade jag Laserpro, ett bolag med mycket historia och mycket erfarenhet. Koncernen växte och jag stod fortfarande stark i min vision: Att erbjuda hantverksstyd lasermärkning till företag genom stort kreativt engagemang och personligt bemötande till rätt pris.

"Så länge jag kan minnas har jag sprungit runt i mina föräldrars verkstad. Känt doften av metall, olja och svets, det är barndom för mig. Och det var också där, mitt i den västgöta tillverkningsindustrin, min passion för det genuina och det svenska hantverket slog rot. Och värdet i att jobba med sin passion!"

Lasermärkning är dock inte för alla - vi kan t ex inte jobba med era grafiska färger. Men det vi kan göra, Det är att berätta om det mest miljövänliga och kvalitetssäkra sättet att märka på, där vi har ett genuint intresse för er och för ert projekt.
Ni hittar oss på Venngarns Slottsområde i Sigtuna. Ett levande bruksamhälle i utkanten av Sveriges kanske vackraste stad. Välkomna!

/Jeanette
Laserpro i korthet
Laser Pro AB
www.lasergravyr.se
Org.nummer 556312-4543
Telefonnummer 08-6604100
E-post order@laserpro.se