Vår story!

Lasergravyr är inte ett jobb för oss, det är en passion!
​​​​​​​
Det startade som en slump. Eller kanske inte ändå. Från början hette vi Sigtuna Gravyr. Ett bolag grundat av mig, Jeanette - Men hur började resan?

På en utbildning till läderhantverkare började jag forska i hur man kunde göra mönster i lädret. Jag är evigt tacksam för min mentor Anders som ledde mig mot det som idag är en självklarhet - Att jobba och lära ut om lasermärkning. Som den företagardotter jag är var inte steget långt att ta, jag skulle göra detta till min affärside. Jag visste direkt att jag ville starta företag, på mitt sätt. Med hantverket i fokus, men på ett modernt och kundeffektivt sätt. Och med en stor dos kreativitet!
För håll med, visst är det häftigt. Att kunna logomärka en produkt bara genom att en laserstråle ändrar dess ytskikt - och att det då automatiskt blir en livslång kvalitetsstämpel!

Mitt i en brinnande pandemi förvärvade jag Laserpro, ett bolag med mycket historia och mycket erfarenhet. Koncernen växte och jag stod fortfarande stark i min vision: Att erbjuda hantverksstyd lasermärkning till företag genom stort kreativt engagemang och personligt bemötande till rätt pris.

"Så länge jag kan minnas har jag sprungit runt i mina föräldrars verkstad. Känt doften av metall, olja och svets, det är barndom för mig. Och det var också där, mitt i den västgöta tillverkningsindustrin, min passion för det genuina och det svenska hantverket slog rot. Och värdet i att jobba med sin passion!"

Lasermärkning är inte för alla - vi kan t ex inte jobba med era grafiska färger. Men det vi kan göra, Det är att erbjuda våra tjänster där vi har ett genuint intresse för er och för ert projekt.
Ni hittar oss på Venngarns Slottsområde i Sigtuna. Ett levande bruksamhälle i utkanten av Sveriges kanske vackraste stad. Välkomna!

/Jeanette
Laserpro i korthet
Laser Pro AB
www.lasergravyr.se
Org.nummer 556312-4543
Telefonnummer 08-6604100
E-post order@laserpro.se