Vår Story

Om oss

I Sverige, och även Norden, är Laserpro känd för sin höga kvalitet. Vår långa erfarenhet har visat att hög kvalitet kan endast uppnås genom att kombinera tradionellt hantverk med den senaste teknologin. Maskiner och människor har byts ut genom åren men vår vilja och passion att producera det bästa för våra kunders behov försvinner aldrig. Vårt mål och vårt driv är alltid att hitta nya sätt, att alltid vara nyfikna på innovationerna, så att vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och ideer. 

Vi är ett familjärt och kreativt gravyrföretag som ni hittar i en upprustad gammal lada i utkanten av Sigtuna. Hos oss är man alltid välkommen, kaffe och leenden är vi givmilda med här. För oss är det viktigt att visa att lasergravyr är ett hantverk, människorna bakom maskinerna, vi som jobbar här. Och att vi lägger våra händer och vårt engagemang i alla jobb vi utför. 

Vi har även ett eget sortiment av presentreklam,där produkterna är tillverkade och designade så att lasergravyr ska framträda på ett naturligt och bra sätt. Produkterna är främst tillverkade i aluminium, rostfritt stål, trä och läder. Det är material där lasergrayren framträder bäst, och ger din gåva det där lilla extra om den får en logo eller ett namn på sig.

Våra produkter finns på lager och vi har en maskinpark med flera lasergravyrmaskiner. Det är just därför vi kan erbjuda korta leveranstider, leveranssäkerhet och noggrann kvalitetskontroll.

Ni hittar oss på Venngarn 443, 19391 Sigtuna. Välkomna!
Laserpro i korthet
Laser Pro AB
www.lasergravyr.se
Org.nummer 556312-4543
Telefonnummer 08-6604100
E-postadresser
info@laserpro.se
order@laserpro.se