Lasergravyr- men vad är det, egentligen?

​​​​​​​Lasergravyr är ett miljövänligt alternativ till att märka något. Med det menas att det bara är laserstrålen som används i en maskin. Det är ett extremt fokuserat laserljus som vi siktar på en speciell punkt på den yta vi vill märka. Produkten läggs på arbetsbordet i maskinen och vi ställer in både styrka och effekt beoende på vad det är för material. Här hos oss har vi fiberlaserar som är så pass starka att kunna arbeta med ren metall. Vi har också Co2 lasermaskiner som jobbar med alla mjuka, brinnbara material, även lackad metall funkar. Inga andra material tillsätts. Lasern tar bort material, eller ändrar ytnyansen. Den tillför aldrig något.
Användningen av lasermärkning bara ökar och ökar då permanent märkning på alla typer av material blir allt mer attraktivt.

"Slipp oron, det ska vara tryggt att vara kund hos oss - vi arbetar dagligen med hantverksstyrd lasermärkning. Det betyder att vi kan, vi är engagerade och vi styrs av ett kreativt tänk i alla våra projekt.

För lasergravyr är ett hantverk, vi arbetar med våra händer när vi programmerar maskinerna och vi kvalitetssäkrar varje artikel med våra händer - det betyder att vår produktkännedom är en kvalitetsstämpel som vi sätter stor ära i.

Vårt mål och vårt driv är alltid att hitta nya sätt, att alltid vara nyfikna på innovationerna, så att vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och ideer."