Vad vi gör

Lasermärkning blir permanent eftersom den förändrar ytskiktet och är dessutom kanske den mest miljövänliga märkmetoden som finns på marknaden.

Med vår moderna och kompletta maskinpark kan vi erbjuda lasermärkning och laserskärning på i stort sett alla material.

Eftersom vi har både Co2- och Nd:Yag-/fiberlaser kan vi lasergravera alla material utan att använda pigmenteringspasta, folie eller andra tillsatsmedel. Detta betyder att vi ger ert företag ett miljövänligt alternativ med minimal påverkan på miljön.

Vi utför lasergravyr på bla: industridetaljer, presentartiklar, akryl, träskyltar, metallplåtar, medicintekniska instrument och motordetaljer mm.
Vi kan lasergravera i alla material: rostfritt stål, silikon, aluminium, mässing, plast, skinn etc, med ett perfekt och permanent resultat. Vi kan även skära i akryl, träfaner, plaster. Vi tillverkar även skyltar i en plast som finns i mängder av färger där vi både graverar och kan skära ut skylten i önskad form och storlek, detta funkar även i akryl.
Kompetenta och erfarna medarbetare ger oss möjligheten att garantera högsta möjliga kvalitet på våra gravyrarbeten. Vi försöker alltid hitta möjligheter och innovativa lösningar för att möjliggöra märkning, för att kunna möta våra kunders önskemål.

Vi har alltid ambitionen att vår laserproduktion skall präglas av nogrannhet, flexibilitet och av en hög servicenivå.